Karijera

Pridruži nam se

U Business Solutions nudimo ugodno i stimulativno radno okruženje, mogućnost da razvijete svoje vještine i znanja iz oblasti poslovne informatike, programiranja, računarstva, analize podataka, upravljanja projektima i marketinga. Prijavite se i postanite dio izvanrednog tima za poslovna rješenja.

 

 

220+

Saradnika

8

Poslovnih jedinica

Želite li se pridružiti našem timu?

Pišite nam

Zašto se pridružiti Business Solutions?

Postanite dio tima, pripadajte

U Business Solutions vjerujemo da je zajednica veća od pojedinca i da je opšte dobro važnije od interesa pojedinca. Zato uvijek stojimo jedni uz druge i cijenimo timski duh i međusobnu saradnju.

Razvijte svoj potencijal

Sa nama ćete moći da razvijete svoj potencijal i postanete najbolji u onome što radite. Mi ćemo vas podržati i pomoći u tome. Saslušaćemo vaše ideje i, kad god je to moguće, pomoći vam da ih realizujete.

Ostavite trag

Ako želite da ostavite svoj trag u društvu, pridružite nam se. Zajedno ćemo razvijati rješenja i tehnologije koje će pomoći u stvaranju boljeg sutra.

Pronađite balans

Posao nije sve što radimo u životu. Takođe smo roditelji, partneri, sportisti, putnici, muzičari, gurmani itd. U Business Solutions cijenimo i poštujemo sve vaše uloge u životu, pa se brinemo da rasporedi i radni zahtjevi budu normalni i da možete dobro uskladiti svoj profesionalni i privatni život.

Tok procesa zapošljavanja

01
Prijava

Pošaljite nam svoju prijavu sa biografijom i kratkim motivacionim pismom.

02
Pregled prijave

Pregledat ćemo vašu prijavu i poslati vam odgovor ili dodatna pitanja.

03
Intervju

Pozvaćemo Vas na prvi kratak intervju. U slučaju većeg broja prijava može se održati nekoliko krugova.

04
Odluka

O našoj odluci obavijestit ćemo vas u roku od 10 radnih dana.

05
Pridruživanje timu

Pridružit ćete se nekom od timova u Solkanu, Ljubljani, Celju ili Mariboru.