Power DMS

Poboljšajte upravljanje dokumentima

Power DMS je cjelovito rješenje za upravljanje dokumentima, podržava sve poslovne procese u različitim industrijskim granama. Omogućava elektronsko snimanje dokumenata i kontrolu nad radnim tokovima s upravljanjem cjelokupnom dokumentacijom u kompaniji. Pruža brži protok dokumenata u preduzeću, smanjuje troškove rukovanja dokumentima i omogućava efikasan pristup dokumentima i informacijama u trenutku kada su nam potrebne.

Prednosti

Digitalizirajte poslovanje

Ulazne dokumente možete snimati skeniranjem, pri čemu imate mogućnost prepoznavanja sadržaja sa OCR tehnologijom. PDF dokumente možete jednostavno dodavati funkcijom "prevuci i spusti" ili direktno iz e-mail inboxa. Za dokumente koji automatski dolaze u sistem, obezbeđena je integracija za prijem e-dokumenata.

Cjelokupni sistem se temelji na Microsoft SharePoint tehnologiji i odgovarajuće je integrisan sa svim potrebnim poslovnim procesima u informacijskom sistemu Microsoft Dynamics 365 Business Central ili Navision. Podržani su brojni formati, tokovi dokumenata, različiti radni tokovi, likvidacija dokumenata na više niovoa i napredno pretraživanje po sadržaju dokumenata.

Svi dokumenti su sigurno smješteni u eksterne arhive preko Microsoft cloud servisa. Tako vam ne treba čuvati fizičke kopije dokumenata, brinuti se o njihovoj sigurnosti i prouzrokovati dodatne troškove skladištenja. Do dokumenata u elektronskom formatu, mogu bilo kada i bilo gdje, pristupiti samo osobe kojima je dodijeljen pristup. Kao mjesto za odlaganje dokumenata možete koristiti direktnu bazu, prostor na disku ili vanjsku SQL bazu. Po zahtjevu, dokumenti se također kopiraju u certificirano e-skladište.

Dokumentni sistem je osnova za napredne integracije i elektronske razmjene za e-Račun, E2P (Electronic to Paper) i cjelokupno e-poslovanje (e-Narudžbenice, e-Otpremnice). Dokumente iz DMS-a možete preko veza priključiti i prikazivati direktno u sistemu Microsoft Dynamics 365 Business Central. Prikazivanjem slike dokumenta na bilo kojem dokumentu ili kodifikatoru postaje rješenje Power DMS cjelovito i potpuno integrisano rješenje i proširenje sistema.

Želite saznati više?

Prijavite se za besplatnu prezentaciju.
Prijavite se

Power DMS u poduzeću

Rješenja

Srodni proizvodi