Microsoft Azure - cloud hosting

Izgradite bilo šta, bilo gdje

Azure platforma s više od 200 proizvoda i usluga u oblaku, vam pomaže da izgradite rješenja koja rješavaju probleme i grade vašu budućnost. Koristite ili upravljajte alatima i izgradite ih prema svojim potrebama i željama. Sa skladištenjem podataka u oblaku, ne morate brinuti o platformi (serveru) koja je potrebna za rad programskih rješenja. Izbjegavajte servise i održavanje samog sistema i prepustite to potpuno našem timu.

Prednosti

Budite spremni za sutra

Zaštitite podatke svojih kupaca i kompanija sa višeslojnim bezbednosnim data centrima i infrastrukturom. Više od 3500 stručnjaka neprestano brine o sigurnosti vaših podataka. Koristite vodeći Azure program, koji održava najveći niz usklađenosti u industriji.

Budite spremni za izazove budućnosti već danas. Migracija u oblak nije samo poboljšanje skalabilnosti i sigurnosti. To je i mogućnost prilagođavanja i jeftinijeg upravljanja vašim bazama podataka.

Omogućite svojim zaposlenicima rad sa bilo kojeg mjesta na bilo kojem uređaju putem cloud usluga. Bezbjedno koristite rješenja, koja su potpuno optimizirana za Windows 10 operativni sistem i sve Microsoft 365 aplikacije.

Kreirajte i lansirajte preko aplikacija koje imaju mogućnost odabira jezika i drugih programskih opcija, te ih upravljajte. Iskoristite najpopularnije integrisano razvojno okruženje, sa više od 20 miliona programera, koji koriste Visual Studio i Visual Studio Code.

Želite saznati više?

Prijavite se za besplatnu prezentaciju.
Prijavite se

Rješenja

Srodni proizvodi