Kreativna rješenja

Istaknite se iz mase

Kroz kreativna i inventivna rješenja, pobrinut ćemo se da vaše kompanije i brandovi istaknu iz mase, te da se vaše poruke čuju. Nudimo vam brendiranje, dizajn promotivnih materijala, pripremu kreativnih tekstova i različite oblike video prezentacija. Rješenja su prilagođena vašim željama i potrebama, ciljnim kupcima i kanalima objavljivanja.

Prednosti

Oblikujte svoju prisutnost na tržištu

Brendiranje preduzeća je ključno, kako nainternetu tako i na štampanim materijalima. Pomoću priručnika za cijelokupni grafički identitet, stvorit ćete utisak profesionalnosti te slijediti temelje grafičkog identiteta svoje firme. U priručniku su u većini slučajeva opisane upotrijebe logotipa, primjeri štampanih materijala, web objava, vizitki i drugih dokumenata.

Sadržaji u digitalnom i štampanom obliku i dalje su važan dio marketinške i prodajne strategije. Oblikujemo promotivne materijale, koji doprinose vašem uspjehu i prepoznatljivosti proizvoda, usluge ili cijelokupnog preduzeća.

Sadržaji su važan dio marketinškog materijala i web stranica. Zajedno s vama, stvaramo sadržaje koji su privlačni kupcima i prenose suštinu onoga što je najvažnije i što ih najviše zanima. Sadržaji mogu biti u obliku vijesti, blogova, slogana, pojedinačnih rečenica ili odlomaka i mnogih drugih oblika.

Video sadržaji najpopularniji su način konzumacije različitih sadržaja. Kreiramo promotivne animirane videozapise u 2D tehnici, te snimanje na terenu s audio i video montažom. Sastavni dio svakog videa je i odabir prave muzičke podloge, koja daje ritam videu i budi emotivne reakcije pri gledanju.

Želite saznati više?

Prijavite se za besplatnu prezentaciju.
Prijavite se

Rješenja

Srodni proizvodi