AllForUtility Portal

Vaše višenamjensko rješenje

Web portal i mobilna aplikacija AllForUtility na inteligentan i funkcionalan način uključuju više korisnih aplikacija, a istovremeno postižu visok nivo zadovoljstva prilikom korišćenja različitih funkcija. U platformu se mogu integrisati više korisnih aplikacija, a istovremeno svi podaci su objedinjeni u jedinstveno i elegantno rješenje.

Prednosti

Sveobuhvatno rješenje na dohvat ruke

Lista funkcija je opsežna, neke od njih uključuju izvještavanje o potrošnji, pregled računa i historiju plaćanja, pregled potrošnje, cjenovnik i dodatne usluge.

Portal omogućava unos trenutne potrošnje za daljnju detaljnu analitiku. Moguće je dodati i e-mail i telefonski broj za biltene o "popisnom periodu". Možete uporediti mjesečne ili godišnje izvještaje te stvarnu i predviđenu potrošnju.

Imajte pregled nad zapisima stanja mjesečnih plaćanja u profilu pojedinca, od trenutka kada su računi izdati. Podaci navedeni u određenom pregledu uključuju mjesec, broj računa, datum računa, datum dospijeća, sažetak, otvoreni iznos, stanje i prilog u PDF formatu.

Za slučajeve kada vam je potrebna brza popravka u vašem domu. Pošaljite prijavnicu i opis problema, a portal će vam automatski pružiti kontakt najprikladnijeg stručnjaka za taj problem.

Želite saznati više?

Prijavite se za besplatnu prezentaciju.
Prijavite se

Rješenja

Srodni proizvodi