Kepion 

Optimalno planiranje i izvještavanje

Zaboravite višemjesečno planiranje prodaje, nabave i proizvodnje, te ručno prikupljanje podataka za poređenje trenutnog poslovanja s planom. Skratite proces planiranja i pratite uspješnost poslovnih aktivnosti u stvarnom vremenu. Osigurajte kontrolingu i upravi trenutne informacije za usmjeravanje preduzeća prema ciljevima postavljenim u poslovnom planu.

Prednosti

Pristupite ključnim poslovnim podacima u realnom vremenu

Spojite i uskladite svoje planiranje, izvještavanje i financijsku konsolidaciju. Fokusirajte svoje finansije na više strategijske aktivnosti s dodanom vrijednošću, automatskom standardizacijom procesa.

Stvorite plan prodaje, koji precizno predviđa procjene prihoda i podstiče rast, te upravljajte primjenom poslovnih strategija i operativnih planova u cijelom preduzeću.

Integrišite planiranje i analizu lanca snabdijevanja te istovremeno spojite svoje operativno, prodajno i financijsko planiranje, za sveobuhvatno rješenje za cijelo preduzeće.

Program za financijsko izvještavanje, omogućuje vam dobivanje podataka iz svih odijeljenja. Pomoću tehnologija OLAP i Microsoft SQL možete analizirati različite baze podataka i upoređivati ih među različitim scenarijima u financijskim izvještajima. Izgled izvještaja, grafikona i tablica možete potpuno prilagoditi svojoj kompaniji.

Želite saznati više?

Prijavite se za besplatnu prezentaciju.
Prijavite se

Rješenja

Srodni proizvodi