Microsoft Project

Planirajte pametno i bez uskih grla

Microsoft Project omogućava organizacijama proaktivno upravljanje iskorišćenim resursima, rano prepoznavanje uskih grla, precizno prognoziranje potreba za resursima i poboljšan izbor projekata te pravovremenu realizaciju. Prihvatite se bilo čega, od manjih do velikih projekata.

Prednosti

Učinite upravljanje projektima lakšim

Izvršavajte svoj posao sa samopouzdanjem uz alat, koji vam omogućava da brzo i prije svega lako planirate zadatke na projektu, čak i ako do sada niste bili u ulozi vođe projekta. Surađujte sa članovima tima, čak i kad ste kod kuće, na poslovnom putu ili na drugom kraju svijeta.

Iskoristite povezanost između Microsoft Projecta i Microsoft Teamsa te omogućite saradnju i upravljanje projektima, uključujući chat, sastanke, dijeljenje datoteka i mnogo više.

Sa ugrađenim interaktivnim prikazom statusa projekta i drugih prilagođenih metrika, možete vizualizirati i analizirati sve najsitnije detalje i probleme koristeći alat Power BI, te na taj način postići bolje rezultate.

Stvorite svoje okruženje te automatizirajte procese rada tako da zadržite kontrolu i pregled nad obavljenim radom. Sve to omogućava hosting u oblaku - Microsoft Azure, koji je najpouzdaniji oblak za poduzeća na svijetu.

Želite saznati više?

Prijavite se za besplatnu prezentaciju.
Prijavite se

Rješenja

Srodni proizvodi