Microsoft Teams

Zgradite moderno poslovno okruženje

Dinamičnost modernih poslovnih okruženja zahtijeva korištenje nove tehnologije, koja kombinuje više komunikacijskih kanala u jednom rješenju. Ostanite povezani sa svojim timom i klijentima putem četova, video poziva, konferencija, e-pošte ili direktnih poziva. Organizujte sistem za dokumente, zakazujte sastanke, dodjeljujte zadatke, pravite bilješke i prijedloge ili analizirajte podatke, sve to i još mnogo više.

Prednosti

Optimizirajte svoje poslovanje

Obavljajte pozive, uređujte dokumente ili učestvujte na sastanku. Kroz skupnu upotrebu dokumenata možete sarađivati i obavljati svoj posao bilo gdje se nalazili, a imate organizirani pregled fajlova u SharePoint sistemu. Pristupite aplikacijama poput Microsoft Word-a, Excel-a i PowerPoint-a i sarađujte s kolegama na istom dokumentu u realnom vremenu.

Šaljite direktne poruke nekoj osobi ili cijeloj grupi, učestvujte u video pozivima ili dijelite ekran, kako biste brže i bolje donosili odluke. Smanjite nepotrebnu komunikaciju putem e-mailova i jednostavno dijelite sadržaj putem direktnih poruka ili prilagođenih grupa. Za bolju fokusiranost i organiziranost, kreirajte timove za određeno područje ili temu.

Za dobre poslovne odluke potrebne su vam prave informacije na brz i pregledan način. Aplikacija Teams vam omogućava, da putem aplikacije Apps integrišete brojna dodatna rješenja, koja olakšavaju i ubrzavaju vaše radne zadatke. Tako možete pregledavati podatke putem aplikacije Power BI ili pristupati podacima o klijentima ili dokumentima iz SharePoint aplikacije putem sistema Dynamics 365.

Zaštitite privatnost korisnika uz ugrađene sigurnosne sisteme i budite sigurni da su vaši lični podaci zaštićeni od neovlaštenog pristupa. Kontrolišite informacije i dnevnike, kao i mogućnosti pretrage sadržaja. Promovišite sigurnije sastanke uz moćne kontrole i pravila, koja sprečavaju prekide i uklanjaju ometajuće učesnike ili blokiraju anonimne goste.

Želite saznati više?

Prijavite se za besplatnu prezentaciju.
Naročite se

Microsoft Teams v podjetju

Rješenja

Srodni proizvodi