Web aplikacije

Napredna i pouzdana web mjesta i portali

Na sve više zasićenom internetu, još je važnije da vaši proizvodi i usluge se ističu iz mase. U kompaniji Business Solutions ćemo uspostaviti napredan i pouzdano web mjesto, optimizirano za sve mobilne uređaje, koje će u sadržajnom i vizuelnom smislu odražavati vašu sliku i delatnost, i koje će biti prijatno za korisnike, kao i za vas, koji ćete uređivati stranicu.

Prednosti

Koje su prednosti naših web stranica?

Web stranice su izrađene na Umbracu, modernom otvorenom CMS sistemu, koji ima najviši nivo sigurnosti i pruža brojne mogućnosti prilagođavanja, uključujući integraciju s ERP sustavom.

Naš tim UX i UI dizajnera će se pobrinuti da stranica ne bude samo funkcionalna, već će takođe pružiti vrhunsko korisničko iskustvo, koje će korisnike intuitivno voditi kroz sadržaje i željene akcije, te će biti lijepog i modernog izgleda.

Sve naše stranice su prilagođene svim mobilnim uređajima. Dizajnirane su tako da je vrijeme učitavanja optimizovano u najvećoj mogućoj mjeri.

Pomoću B2B portala, možete automatizovati prodajne procese i potpuno ih uskladiti s prodajnim informacijama u ERP sistemu (kao što su dogovorene cijene i popusti), te tako izbjeći nepotrebnu komunikaciju i greške.

53% posjetitelja napušta web stranicu ako se ona ne učita u roku od 3 sekunde.

Želite saznati više o našim web stranicama?

Prijavite se za besplatnu prezentaciju.
Prijavite se

Produkti

Dizajnirajte prilagođeno iskustvo