Portali B2B

Ojačajte svoje B2B poslovanje

Za uspostavljanje uspješnog poslovanja nužna je digitalizacija svih poslovnih aktivnosti, uključujući odnose s poslovnim partnerima. Napredni B2B portali omogućuju vašim poslovnim partnerima, da lakše i učinkovitije komuniciraju s vama, uređuju narudžbe i plaćanja, dok vi možete na jednom mjestu vidjeti i upravljati ključnim informacijama o B2B prodajnim aktivnostima.

Prednosti

Iskoristite potencijal B2B trgovine

Planirajte i pratite realizaciju nabavnog lanca direktno u svom ERP sistemu - Dynamics 365 Business Central. Otkrijte nepravilnosti na vrijeme i osigurajte pravovremenu isporuku kupcima u skladu s dogovorenom cijenom i očekivanim kvalitetom.

Za brzu, učinkovitu i kvalitetnu prodaju, potrebna vam je automatizacija procesa. U svom ERP sistemu, možete odrediti popuste i cijene dogovorene s klijentom. Na taj način, omogućite kupcima jednostavan i pregledan način korišćenja portala ili web trgovine.

Integrirana automatizacija prodajnog procesa i stanja zaliha, značajno smanjuje mogućnost pogrešaka, vrijeme narudžbe i obrade narudžbi. Obradite veći broj narudžbi u kraćem vremenskom periodu.

Korisnici koji naiđu na spore i neodzivne, web stranice odlaze i ne vraćaju im se. Ispravan razvoj i optimizacija web stranica, omogućavaju njihovo brzo i uspješno funkcionisanje. Portali i web stranice razvijeni u Umbraco ssistemu, omogućuju brzo i efikasno djelovanje na svim uređajima.

Želite saznati više?

Prijavite se za besplatnu prezentaciju.
Prijavite se

Rješenja

Srodni proizvodi