Online prodaja

Napredni prodajni alati, podržani efikasnom prodajnom strategijom

Posao se danas seli na internet, jer svaka peta osoba danas kupuje online. Online trgovine danas nisu samo izbor, već nužni uslov za uspješno poslovanje. No, to je tek početak. Za uspješnu online prodaju, takođe vam je potrebna uspješna strategija, putem koje ćete privući pravu ciljnu publiku u vašu online trgovinu, uvjeriti ih putem dobre prezentacije i besprijekornog iskustva kupovine, te ih kontinuirano privlačiti k sebi putem redovne i automatizovane komunikacije.

Prednosti

Prednosti digitalizacije prodajnih aktivnosti

Online trgovina s integriranim ERP sistemom, automatizacijom e-pošte i chat-botovima za komunikaciju sa strankama, sistemom nagrađivanja i podsticanjem prodaje uz pomoć online influencera.

Na temelju specifičnosti vaše djelatnosti, pomažemo vam razviti i implementirati učinkovitu prodajnu strategiju, koja će pretvoriti vašu online trgovinu u neprestani prodajni motor, koji generiše prihod 24/7.

Objedinite i automatizirajte prodajne aktivnosti, od početnog upoznavanja tržišta, privlačenja i njegovanja (potencijalnih) kupaca do rješavanja reklamacija. Upravljajte željama i zahtjevima kupaca na jednom mjestu i osigurajte da uvijek budete u toku.

Pratite uspješnost ostvarivanja prodajnih ciljeva u stvarnom vremenu, kako na nivou cjelokupne prodaje, tako i na nivou prodajnog tima, te uz pomoć umjetne inteligencije istražite mogućnosti optimizacije i prilagođavanja prema željenim ciljevima.

Čak 69% potrošača smatra da je važno ili vrlo važno vidjeti nove proizvode svaki put kad posjete online trgovinu.

Želite saznati kako digitalizirati prodajne aktivnosti i pokrenuti uspješno online poslovanje?

Prijavite se za besplatno savjetovanje.
Prijavite se

Produkti

Poboljšajte svoju online prodaju