AllForTeam HRM

Omogućite svojim zaposlenima da napreduju

Oadržite svoje zaposlene motivisanima, obrazovanima u svojoj oblasti i spremnima za postizanje ciljeva u preduzeću. Omogućite zaposlenima da izraze svoje mišljenje, ocjene i poboljšanja koja omogućavaju kadrovski i poslovni rast preduzeća.

Prednosti

Neka vaši zaposleni rastu zajedno sa vašom organizacijom

Svaki zaposleni ima svoj profil, u kojem su zabilježeni svi podaci, kompetencije, obrazovanje, znanje i želje u vezi sa obrazovanjem i dodatnim znanjem koje organizacija nudi. Platforma također omogućava jednostavan pregled i prikaz, ko je na godišnjem odmoru ili bolovanju.

Zaposleni se mogu prijaviti za predložene obuke ili prisustvovati obukama, koje će im proširiti znanje na drugim radnim područjima. Zaposleni također mogu sami predlagati obuke i tečajeve putem interfejsa. Takođe, imate pregled postignutih ciljeva obuke za svakog pojedinca i koju obuku još mora završiti ili je li uspješno odgovorio na sva pitanja na godišnjem razgovoru.

Optimizirajte radne procese i eliminišite kompleksne procese. Pomoću jednostavnog interfejsa postavite proces "onboardinga", godišnjeg ili polugodišnjeg razgovora. Uključite sve odgovorne u automatizirani proces i putem platforme automatski šaljite obavještenja i pokrećite postupke koji su potrebni za određeni zadatak ili proces.

Pomoću analitike i detaljnijih podataka, koji su prikazani vizualno i interaktivno, saznajte na kojim područjima su potrebne dodatne obuke i smanjite jaz u znanju koji postoji u vašem preduzeću. Imajte potpuni pregled nad učinkovitošću rada pojedinca, sa preciznim pregledom utrošenih sati na projektima i zadacima.

Rješenja

Srodni proizvodi