Spletne strani Umbraco

Vodeći sustav za upravljanje sadržajem – CMS

Izradite webstranicu sa vodećim open-source CMS sistemom, koji već koristi više od 500.000 web stranica. S Umbracom dobijate sistem za upravljanje sadržajem, koji je poznat po svojoj prilagodljivosti i izvrsnom iskustvu uređivanja sadržaja.

Prednosti

Vaš sadržaj na vaš način

Jednostavno i brzo upravljajte sadržajem putem preglednog i intuitivnog interfejsa. Prije svake objave, možete sačuvati sadržaje u prikazu uživo i optimizirati ih za sve uređaje, kako biste dobili izgled ili dizajn koji želite. Jednostavno čuvajte fotografije pomoću integrisane medijske biblioteke.

Bez obzira gradite li jednostavnu web stranicu ili naprednu web trgovinu, Umbraco je pravi izbor. Cijeli sistem je izgrađen na najboljem i najinovativnijem Microsoft Azure cloud sistemu.

Omogućite svojim kupcima pravovremenu dostavu u skladu sa dogovorenom cijenom, putem integracije sa ERP sistemom. Pratite i planirajte stanje zaliha, oblikujte cijene proizvoda, stvarajte popuste i pratite ostvarenje prodaje.

Svaki projekt ima različite potrebe i zahtjeve. Kako ne biste opteretili sistem nepotrebnim poljima i funkcionalnostima, Umbraco nudi beskrajne mogućnosti prilagođavanja i proširenja sistema i pojedinih funkcija. Na taj način možete nadograđivati svoju web stranicu ili portal bez ikakvih ograničenja.

Certificirani smo partner Umbraca

Zbog toga što uvijek težimo najboljim i dugoročnim rješenjima, ponosni smo certificirani partner Umbraco web rješenja. To nam omogućuje da uvijek budemo u koraku s trendovima i novostima u web tehnologijama i rješenjima, koja stavljaju korisničko iskustvo na prvo mjesto. Naš tim broji više od 15 stručnjaka.

Želite saznati više?

Prijavite se za besplatnu prezentaciju.
Naročite se

Rješenja

Srodni proizvodi