AllForTeam Support

Rješavajte probleme brzo i učinkovito

Platforma omogućava svim odjeljenjima jednostavno i učinkovito upravljanje komunikacijom i rješavanje zahtjeva kupaca. Tako na jednom mjestu primate zahtjeve, reklamacije i tehničke probleme, lako raspodijelite zahtjeve među odgovarajuća odjeljenja, pritom prateći vremenski okvir i uspješnost u rješavanju zahtjeva.

Prednosti

Sve na jednom mjestu

Kod svakog podnesenog zahtjeva, molbe ili reklamacije možete evidentirati utrošeno vrijeme. Tako imate jasnu sliku, koliko vam je vremena trebalo za rješavanje određenog problema. Osim toga, imate uvid u istoriju i uspješnost rješavanja zahtjeva.

Svaki primljeni zahtjev prikazuje se kao aktivan i čeka dodjelu. S samo jednim klikom možete izabrati odgovarajuću osobu koja je najprikladnija za rješavanje zahtjeva. Dodijeljena osoba prima obavijest o dodijeljenom zadatku i može prihvatiti ili odbiti zadatak.

Pored podrške kupcima i partnerima, platforma AllForTeam može riješiti niz drugih problema. Imajte jednostavan pregled nad svojim zaposlenima, njihovim utrošenim radnim satima na projektima i dolascima i odlascima s radnog mjesta. AllForTeam je sveobuhvatno rješenje koje je potpuno povezano s sistemom Dynamics 365 Business Central.

Rješenje AllForTeam potpuno je povezano sa sistemom Microsoft Dynamics 365 Business Central, odakle crpi ključne podatke. Povezivanje je moguće i sa rješenjem AllForTeam, tako da na jednom mjestu imate podatke o vremenu provedenom na određenom projektu, kao i podatke o prisutnosti zaposlenih.

Želite saznati više?

Prijavite se za besplatnu prezentaciju.
Prijavite se

Rješenja

Srodni proizvodi