Terenski rad

Povećajte efikasnost rada na terenu

Optimizirajte usluge na terenu, poboljšajte efikasnost tehničkih ekipa i povećajte zadovoljstvo klijenata, kroz integrisane procese, daljinski nadzor i online platforme za naručivanje usluga na terenu, te praćenje statusa izvršenja.

Prednosti

Prednosti digitalizacije terenskog rada i prodaje

Kroz napredna tehnološka rješenja bolje rasporedite rad ekipe na terenu - optimizujte raspored rada, pratite inventar i pratite događanja na terenu u realnom vremenu.

Otkrijte, dijagnosticirajte i riješite probleme putem IoT tehnologije, prije nego što klijenti primijete postojanje problema. Automatski generišite i planirajte radne naloge, te uputite adekvatno osoblje na teren, s relevantnim podacima o klijentu.

Omogućite klijentima pristup ključnim podacima, kao što su cijene i ugovori, te im omogućite praćenje lokacija tehničara i primanje obaviještenja o statusu usluga.

Osoblju na terenu pružite ključne informacije putem mobilnih uređaja, kako bi mogli brzo i efikasno obaviti svoj posao. Na jednom mjestu im omogućite 360-stepenski  pogled na zahtjeve i historiju kupaca, kao i jednostavan pristup radnim nalozima.

Kompanije, koje se bave terenskim radom, sve više koriste napredna tehnološka rješenja. Do 2025. godine, složeni algoritmi i botovi bi trebali da budu zaduženi za naručivanje i raspoređivanje više od 60 procenata svih terenskih aktivnosti.

Želite saznati više o rješenjima za terenski rad?

Prijavite se za besplatnu konzultaciju.
Prijavite se

Produkti

Povećajte zadovoljstvo kupaca