Microsoft Dynamics 365 Marketing

Kreirajte strategiju marketinga prilagođenu vašim potrebama

Napravite korak naprijed u marketingu. Pridobite više prodajnih prilika i efikasnije njegujte odnose sa

Prednosti

Snažna rješenja čine razliku

Izgradite kupovnu put sa podacima, dobijenim bodovanjem potencijalnih kupaca, i oblicima ponašanja, koji vam pomažu da kreirate pobjedničke poruke u pravo vrijeme i na pravom komunikacijskom kanalu. Iskoristite višekanalni marketinški alat sa rješenjima poput e-maila, događaja, telemarketinga, SMS-integracije i LinkedIn povezivosti.

Povežite marketing i prodaju sa Microsoft 365 alatima i imajte timski pregled marketinških kampanja, zajedničkih kalendara i drugih alata. Identifikujte potencijalne kupce brže i kvalitetnije sa višekanalnim modelima vrednovanja. Na taj način predajte prodaji potpunije informacije i smanjite troškove akvizicije novog potencijalnog kupca.

Provjerite učinkovitost i uspješnost kampanja, A / B testove vašeg sadržaja ili na primjer, poboljšajte otvaranje vaših e-mail poruka sa integrisanim alatima.

Nadzirite svoje podatke preko kontrolne ploče, koju možete prilagoditi načinu na koji radite, i pomoću povezivih Dynamics 365 rješenja oblikujte radni proces po vašoj mjeri.

Želite saznati više?

Prijavite se za besplatnu prezentaciju.
Naročite se

Rješenja

Srodni proizvodi