Namjenska rješenja

Prilagođena rješenja za specifične poslovne izazove

Specifične industrijske grane i specijalizovane djelatnosti, zahtijevaju posebnu informacijsku podršku. Standardne poslovne sisteme prilagođavamo rješenjima, koja će odgovarati vašim specifičnim poslovnim izazovima i načinu poslovanja. Na taj način, moći ćete nadograditi, optimizirati i dodati vrijednost svojoj osnovnoj djelatnosti.

Prednosti

Potpuno prilagođena rješenja vašim potrebama

Standardne poslovne sisteme nadograđujemo na način da se potpuno prilagođavaju vašim specifičnim poslovnim izazovima i načinu poslovanja.

Standardizovana poslovna informatička rješenja, zahtijevaju da preduzeća prilagode svoju poslovnu logiku sistemu, a ne obrnuto. Naša namjenska rješenja, prilagođavat će se specifičnostima vašeg poslovanja i pomoći vam zadržati i nadograditi konkurentske prednosti.

Sva naša rješenja izgrađena su na vlastitom ili Microsoftovom ERP sustavu Microsoft Dynamics Business Central, što omogućava povezivanje poslovnih procesa bez prekida ili višestrukog unosa podataka.

Naša rješenja omogućuju jednostavnu automatizaciju radnih procesa, čime možete smanjiti obim administrativnih zadataka i posvetiti se aktivnostima u kojima stvarate dodanu vrijednost.

Razvoj softvera po narudžbi ponekad može biti skup, ali se pokazalo korisnim na duge staze.

Želite saznati više o našim namjenskim rješenjima?

Prijavite se na besplatno savjetovanje.
Prijavite se

Produkti

Rješenja prilagođena vašem poslovanju