Power Display

Prikažite odabrane podatke na pregledan način

Prikažite ključne podatke iz ERP sistema na ekranima u proizvodnji. Vizualizirajte podatke u proizvodnji, imajte pregled ključnih metrika tokom proizvodnog procesa u realnom vrijemenu i uspostavite učinkovit tok informacija među zaposlenima. Osigurajte da svi zaposleni budu u stvarnom vrijemenu obaviješteni o tijeku rada, od broja proizvedenih komada do količinskog otpada i zastoja mašina.

Prednosti

Prikažite ključne informacije svojim zaposlenima

Power Display omogućava prikazivanje podataka proizvodnje u stvarnom vremenu. Možete prikazati podatke poput broja završenih proizvoda, broja narudžbi ili dnevnog uspjeha u odnosu na cilj. Također omogućava prikazivanje različitih podataka poput opisa proizvoda ili poluproizvoda, crteža, planova ili radnih naloga, s osobama odgovornim za određeni zadatak.

Možete prikazati podatke koji su informativnog karaktera i koji se mogu postaviti putem ERP sistema - Business Central. Prikazujte obaviještenja, internu HTML stranicu, upozorenja i druge informacije prema želji. Svi podaci i prikazi na zaslonu, definisani su u vašem ERP sistemu, odakle ih možete prilagođavati.

Imajte prikaz dostupnosti radnika uvijek pri ruci. Putem zaslona u svojoj kancelariji ili radnoj prostoriji, možete vidjeti prikaz dostupnosti svakog pojedinog radnika ili tima, zavisno o postavkama, i tako lakše planirati svoj rad.

Podaci ili informacije, koje želite prikazati, potpuno su prilagodljivi po mjeri i lako se postavljaju putem Microsoft Dynamics 365 Business Central poslovno-informacijskog sistema. Prikaz je moguć na TV ekranima svih vrsta i veličina, kao i na tabletima ili računalima putem web pretraživača.

Želite saznati više?

Prijavite se za besplatnu prezentaciju.
Naročite se

Rješenja

Srodni proizvodi