Microsoft Dynamics 365 Plate

Automatizirajte obračun plata

Ljudi su ključni poslovni resurs i svako preduzeće koje želi napredovati, gradi svoj uspjeh na zaposlenima. Nudimo vam kompletan set rješenja za upravljanje ljudskim resursima (HRM) s kojim ćete lakše i efikasnije upravljati zaposlenima te ubrzati rutinske i administrativne procese.

Prednosti

Rješenje kome možete vjerovati

Aplikacija za obračun plata unutar Microsoft Dynamics 365 Business Central ili Navision rješenja, je samostalno modularno rješenje za obračun svih vrsta primanja, koje pravne osobe isplaćuju fizičkim osobama u Republici Sloveniji, Hrvatskoj i Srbiji.

Dynamics 365 rješenje je prikladno za različite djelatnosti u ekonomiji i javnoj upravi. Cijeli sistem omogućava visok nivo prilagodljivosti i praćenja podataka prema različitim kriterijumima i vremenskim razdobljima.

Olakšajte odijeljenje za plate s automatiziranim procesom obračuna plata. Omogućite jednostavan izračun plata s jednostavnim uvidima i evidencijom zaposlenih. Izradite jasne izvještaje i brzo i efikasno se prilagodite zakonskim promjenama.

Sa Microsoft-ovim rješenjem u oblaku, arhivirajte svoje obračunske liste prema radnicima, troškovnim mjestima, nositeljima i preduzeću. Čuvajte na sigurnom mjestu analitičke izvještaje o primanjima, troškovima i načinima plaćanja zaposlenih.

Želite saznati više?

Prijavite se za besplatnu prezentaciju.
Prijavite se

Rješenja

Srodni proizvodi