Yealink MeetingBoard

Organizirajte moderne i profesionalne poslovne sastanke i video pozive

Video konferencije, sastanci i brainstorming dio su našeg svakodnevnog poslovnog života. Yealink MeetingBoard je sve-u-jednom rješenje koje kombinuje napredni multifunkcionalni sistem za video konferencije na dodir, pametnu ploču i još mnogo toga u jednom. Tako možete da organizujete besprekorne video konferencije i produktivne poslovne sastanke ili sastanke sa jednim sistemom.

Prednosti

Yealink MeetingBoard

Video konferencije, sastanci i brainstorming dio su našeg svakodnevnog poslovnog života. Yealink MeetingBoard je rješenje sve u jednom koje kombinuje napredni multifunkcionalni sistem za video konferencije na dodir, pametnu ploču i više u jednom. Tako možete organizirati besprijekorne video konferencije i produktivne poslovne sastanke ili sastanke sa jednim sistemom.

Ugrađena kamera sa funkcijom umjetne inteligencije prati zvučnike i pruža oštru i jasnu sliku i najoptimalnije vidno polje. Visokokvalitetni mikrofoni i zvučnici opremljeni tehnologijom za poništavanje buke osiguravaju da je zvuk uvijek izuzetan.

MeetingBoard se lako povezuje sa svim alatima za video konferencije, uključujući Microsoft Teams, Zoom, Google Meet i Cisco Webex. Možete birati između različitih opcija povezivanja i dodatne opreme.

Ploča za sastanke se može koristiti kao bela ploča koja će lako dijeliti pisani sadržaj sa učesnicima video poziva. Ako koristite fizičku bijelu ploču, ovaj sadržaj možete jednostavno podijeliti s drugim sudionicima na mreži uz pomoć dodatne kamere za sadržaj i ugrađenog softvera.

Tehnične specifikacije

Veličina ekrana 218 cm (86'') ili 165 cm (65'')

Android operativni sistem

Certificiran za MS Teams /Zoom

Ugrađena kamera s funkcijom umjetne inteligencije

Visokokvalitetni mikrofoni i zvučnici sa poništavanjem buke

Integrirana intuitivna pametna ploča

 

 Širok izbor dodatne opreme

Želite saznati više?

Prijavite se za besplatnu prezentaciju.
Naročite se

Područja upotrebe

Rješenja

Komplementarni proizvodi