Povećanje online prodaje

Oblikujte učinkovitu prodajnu strategiju

Web trgovina je odličan prodajni kanal, ali bez dobre prodajne strategije, je kao tužna fizička trgovina bez kupaca. U kompaniji Business Solutions, pomažemo vam razviti i implementirati učinkovitu prodajnu strategiju prema specifičnostima vaše djelatnosti, koja će pretvoriti vašu web trgovinu u neprestani prodajni motor, koji generira prodaju 24/7. Pomoći ćemo vam privući ciljne kupce, ponuditi im besprijekorno prodajno i postprodajno iskustvo, te ih uvjeriti dobrim i relevantnim sadržajima da se uvijek iznova vraćaju na vašu stranicu.

Prednosti

Dosegnite svoje ciljne kupce

Navigacija na web stranici važan je dio korisničkog iskustva, koji se oblikuje u prvom koraku dizajniranja web stranice ili trgovine. Korisnici na vašem web mjestu, moraju bez napora i traženja pravih programskih funkcija ili linkova, pristupiti informacijama ili proizvodima. Navigacija web stranice mora biti jednostavna i jasna za korisnike vaše web stranice.

Sadržaj na vašem web mjestu mora biti jedinstven i privlačan za vašu ciljnu skupinu. Opisi trebaju obuhvatiti suštinu i istaknuti ključne informacije. Naslovi proizvoda trebaju biti istaknuti i tačni. Opisi proizvoda ili usluga trebaju biti detaljni i trebaju pružati dodanu vrijednost kupcu. Sav sadržaj treba biti optimiziran (SEO) za bolje pozicioniranje na internetu.

E-mail poruke ili "newsletteri" i dalje su vrlo učinkovit način komunikacije. Možete kategorizirati svoje klijente, kupce i pratitelje u različite liste i slati različite sadržaje koji ih zanimaju. Osim liste primatelja, važno je oblikovati i učinkovitu strategiju prodajnog lijevka (funnel) koji određuje u kojoj je fazi vaš "lead".

Prvi korak u oglašavanju vašeg proizvoda ili usluge je integracija alata poput Google Analyticsa, Google Ads i Facebook Pixela na vašu web stranicu ili trgovinu. Pomoću ovih osnovnih alata osiguravamo web analitiku, koliko vremena neko provodi na vašoj web stranici, kada je napustio sesiju, te što je pregledao i možda čak kupio ili ispunio kontakt formu. Praćenjem analitike, možete postići bolje rezultate na dugi rok, prilagođavajući sadržaj ciljnoj publici i lakše ih dosegnuti ciljanim oglasima.

Želite saznati više?

Prijavite se za besplatnu prezentaciju.
Prijavite se

Rješenja

Srodni proizvodi