Microsoft Power Apps

Napravite svoju aplikaciju

Napravite aplikaciju, koja će vam i svim ostalim u vašem poslovnom okruženju pomoći da bolje sarađujete. Rješavajte probleme s intuitivnim alatom, za koji ne trebate programersko znanje. Možete izgraditi platformu, gdje putem unaprijed definisanih primjera, možete napraviti aplikaciju prilagođenu vašem poslovanju.

Prednosti

Pretvorite ideje u rješenja

Kreirajte zanimljive i korisne aplikacije, koje se mogu prilagoditi bilo kojem uređaju. Koristeći "drag and drop" metodu, izgradite korisničko iskustvo prilagođeno ulogama ili korisnicima. Bez znanja programskog jezika, oblikujte visoko prilagođena rješenja koja uključuju lokacijske usluge, kamere ili samo vizualizaciju podataka.

AI Builder omogućava automatsko prepoznavanje proizvoda, predviđanja i prognoze na temelju prethodno unesenih podataka. Možete koristiti funkciju automatskog oblikovanja formi, samo odaberite podatke koje želite na formularu, a umjetna inteligencija će se pobrinuti za sve ostalo.

Čuvajte podatke i poslovne modele u Azure oblaku i iskoristite prednosti s više od 200 dodataka, koje možete ugraditi i odmah koristiti. Nadogradite svoju Power Apps aplikaciju s profesionalnim programerima i postignite više.

Iz širokog spektra različitih scenarija aplikacija, pretvorite zastarjele i ručne procese u digitalni oblik. Izgradite aplikaciju na temelju modela ili je oblikujte po mjeri. Pomoću Power aplikacija rješavajte poslovne probleme, koji su specifični za radno mjesto ili situacije poput pregleda, terenske prodaje, mogućnosti plaćanja i marketinških analiza.

Želite saznati više?

Prijavite se za besplatnu prezentaciju.
Prijavite se

Rješenja

Srodni proizvodi