Microsoft 365

Vaša kancelarija u oblaku

Potpuna softverska rješenja za sve vrste i oblike preduzeća, pružaju niz korisnih programa koji poboljšavaju efikasnost rada i unapređuju saradnju među zaposlenima. Alati poput Worda, Excela, Powerpointa, Accessa, Plannera, Yammera, Microsoft Teama, SharePointa, OneDrivea i Outlooka su visokopreformantna rješenja, koja će unaprijediti vaše poslovanje.

Prednosti

Modernizujte svoje preduzeće

Sigurnost poslovnih podataka i dokumenata je od izuzetne važnosti. U aplikaciji Sharepoint možete dodijeliti pristup dokumentima samo osobama kojima vjerujete. Smanjite mogućnost kibernetičkih napada uz integrisane sigurnosne protokole, koji su najbolji u svojoj klasi.

Iskoristite potencijal mobilnog radnog mjesta i usluga u oblaku, te obavljajte posao bilo gdje i bilo kada. Alate kompanije Microsoft možete koristiti na različitim uređajima i operativnim sistemima poput iOS-a, Androida i naravno, Windowsa.

Alati u porodici Microsoft 365 omogućuju vam efikasnu saradnju među različitim odijeljenjima ili timovima. Rješenja, kao što su SharePoint, Teams i Power Apps omogućuju vam neograničeno i brzo dijeljenje i zajedničko korišćenje dokumenata i sadržaja, te time ubrzavaju i poboljšavaju donošenje odluka i planiranje.

Pomoću alata PowerApps možete kreirati aplikacije po mjeri bez ikakvog programerskog znanja. Iskoristite unaprijed definisane šablone i jednostavno sastavite svoju aplikaciju, te je odmah počnite koristiti.

Želite saznati više?

Prijavite se za besplatnu prezentaciju.
Naročite se

Microsoft 365 u preduzeću

Rješenja

Srodni proizvodi