Microsoft Dynamics 365 Business Central

Sveobuhvatno softversko rješenje

Jedan od najčešće korišćenih alata u modernim organizacijama iz različitih privrednih sektora, omogućuje vam da na jednom mjestu dobijete sve što vam je potrebno za uspješno poslovanje svoje kompanije. Stvorite cjelovit pregled svog poslovanja, koji uključuje prodaju, nabavku, finansije, proizvodnju, usluge, zalihe, kadrove, sredstva i projekte.

Prednosti

Jedno rješenje za cijelokupno poslovanje

Izboljšajte učinkovitost in uspešnost pri uporabi sodobnih tehnologij, zgrajenih na oblaku Microsoft, kot sta umetna inteligenca in internet stvari (IoT), ki vam pomagajo pri prilagajanju na vedno spreminjajočem se trgu. Pridobite podporo lokalizacije sistema za Slovenijo, Hrvaško in Srbijo ter izkoristite prednosti rešitev z uporabo Microsoft Power Apps in SharePoint ali rešitev po meri glede na tip vašega poslovanja.

Upravljajte svojim novcem bolje nego ikad prije. Bolje upravljanje novčanim tokovima, osnovnim sredstvima, budžetskim planovima i troškovima kompanije na jednostavan i efikasan način, prilagođen vašem poslovanju bez obzira na valutu, konsolidaciju ili lokalne zakone. Izvještaji o prodaji, nabavci ili skladištu su transparentniji uz Power BI alat, tako da možete donositi poslovne odluke s više samopouzdanja.

Segmentirajte svoje kupce i kupce na način koji vam odgovara za aktivnosti prodajnog, postprodajnog ili unakrsnog prodajnog tima. Možete dizajnirati pojedinačne strukture cijena i popusta za određenu grupu kupaca i pratiti komunikaciju s njima putem ugrađenog Outlook interfejsa za e-poštu.

Pobrinite se da vaše skladište uvijek bude optimalno popunjeno i da radi u skladu s trenutnim narudžbama i prognozama narudžbi kupaca na osnovu plana prodaje ili s automatiziranim narudžbama materijala kada istekne. Organizirajte svoje skladište tako što ćete odrediti najbolju moguću lokaciju za skladištenje proizvoda ili materijala na osnovu vrste, težine, dimenzija i kapaciteta određene lokacije u skladištu ili regalu.

Implementirati različite proizvodne procese prema planu proizvodnje, bez obzira na vrstu ili težinu posla. Kreirajte BOM-ove koji imaju unaprijed definirane sirovine, poluproizvode ili gotove proizvode koji su dio proizvoda ili kompleta. Registrirajte potrošnju materijala u proizvodnji, uskladite odstupanja i odbacivanja.

Želite saznati više?

Prijavite se za besplatnu prezentaciju.
Prijavite se

Microsoft Dynamics 365 Business Central u preduzeću

Rešitve

Srodni proizvodi