AllForTeam Portal

Imajte potpun pregled nad projektima i pojedinačno dodijeljenim zadacima

Alat nudi jasan i jednostavan pregled nad projektima, zadacima i vremenom provedenim na projektu. Rješenje je potpuno integrirano  sa servisom Microsoft Dynamics 365 Business Central, koji pruža automatizaciju procesa u pozadini i tako odličnu softversku podršku.

Prednosti

Vaše savršeno radno okruženje

Portal omogućava vođenje većih ili manjih projekata s projektom strukturom, koja može biti u obliku liste ili kanban sistema. Svakom projektnom zadatku možete odrediti naručioca, status, rok izvršenja, odgovornu osobu, izvođača i prioritet. Sa modulom planiranja zaposlenih, možete na osnovu predviđenog vremena prisutnosti i zauzetosti određene osobe, jednostavno i tačno procijeniti kada će osoba biti dostupna za daljnji rad.

Sa uređajima tj. terminalima za registraciju vremena, zaposleni mogu preko NFC protokola u obliku kartice, privjeska ili naljepnice voditi evidenciju vremena. Zaposleni bilježe svoje dolaske, odlaske, službene ili privatne izlaske te izlaske na ručak. Svi podaci su sinhronizirani na portalu AllForTeam i takođe u ERP sistemu - Business Central. Preko portala svaki zaposleni na vrlo jednostavan i brz način može pratiti svoju evidenciju radnog vremena na dnevnom, mjesečnom ili godišnjem nivou.

Sve podatke o zaposlenima dobijate na portalu. Na području razvoja kadrova vodimo godišnje ciljeve i prijedloge, a na edukacijama možemo pratiti koje je obuke zaposleni pohađao i koje je certifikate već stekao. Portal nudi module, kao što su "onboarding", "learning" i "idea management".

Zbog modularnosti, sa portalom AllForTeam možete precizno prilagoditi ili osmisliti potpuno prilagođena rješenja za svoje poslovanje i način rada. Moduli, napravljeni po mjeri, su na primjer modul podrške, modul putnih naloga i modul liste kontakata. Direktne veze, kao što je veza do određenog udaljenog desktopa, baze podataka, razvojnog okruženja ili VPN pristupa, takođe su rezultat razvoja po mjeri. Svi moduli nastaju nakon prethodne analize stanja i zahtjeva, kao i popisa izabranih funkcionalnosti.

Želite saznati više?

Prijavite se za besplatnu prezentaciju.
Prijavite se

Rješenja

Srodni proizvodi