Microsoft Dynamics NAV

Kompletno softversko rješenje

Kompletno programsko rješenje, s velikim spektrom modula, koje omogućava širok spektar primjene, pružajući korisniku prilagođeno korisničko iskustvo, na kojem najuspješnije kompanije zasnivaju svoju digitalnu transformaciju. Na jednom mjestu dobijate sve što vam je potrebno za uspješno poslovanje u vašoj djelatnosti. Pratite prodaju, nabavku, finansije, materijalno poslovanje, proizvodnju, usluge, kadrove, projekte i marketing.

Prednosti

Realizujte svoje planove

Dugogodišnje prisustvo na tržištu i stabilnost rada u najzahtjevnijim okruženjima, zajedno s prodornim inovativnim pristupom digitalnoj transformaciji, garantuju sigurnost investicije. Kao rezultat toga, omogućuju prijatan nadzor procesa za neometano i brzo funkcionisanje organizacije. Microsoft Dynamics Navision već pomaže u uspješnom poslovanju više od 120.000 kompanija širom svijeta.

Microsoft Dynamics NAV je definitivno najsvestraniji ERP sistem. Sa potpunim pristupom izvornom kodu, moguće je promijeniti svaku poslovnu logiku. Takvo okruženje omogućava developerima brzo i ekonomično prilagođavanje strukturiranja procesa i samog sistema.

Sa Microsoft Dynamics NAV možete biti sigurni, da ćete u svom poslovnom procesu imati sistem koji će rasti s vama i omogućiti vam brojne programske prilagodbe i proširenja. Zajedno sa našim dugogodišnjim znanjem, sigurno ćemo pronaći rješenje za vaše poslovanje.

Sistem vas usmjerava ka investiranju u prave funkcionalnosti, koje stvarno trebate. Dobićete modularnu funkcionalnost za upravljanje kompanijom. Odabrani moduli temelje se na provjerenim standardima i stoga su brzi za implementaciju i održavanje. Širok spektar već razvijenih modula uz pomoć naših developera, vam garantuju još kvalitetniji proces poslovanja.

Želite saznati više?

Prijavite se za besplatnu prezentaciju.
Prijavite se

Microsoft Dynamics NAV u preduzeću

Rešitve

Srodni proizvodi