AllForWeb

Prilagođeno rješenje za vaše poslovanje na internetu

Web rješenje koje omogućava prilagođavanje vašim željama i vrsti poslovanja. Alat AllForWeb temelji na Umbraco CMS platformi za upravljanje sadržajem, koji je jedan od najpriznatijih interfejsa jer omogućuje izuzetnu prilagodljivost i mogućnosti nadogradnje kada vam zatrebaju.

Rešitve

Izaberite web rješenje prema meri

Zbog open-source platforme imate beskrajne mogućnosti oblikovanja modernih web stranica, koje će korisnicima pružati brzi rad i odzivnost, bez obzira na računarsku opremu ili mobilni telefon. Oblikujte web sadržaje s optimiziranim interfejsom, koji omogućuje višejezičnost, jednostavan unos sadržaja i optimizaciju SEO-a.

Prilagodite dizajn web trgovine cjelovitom grafičkom identitetu vašeg preduzeća. Izrada internetske trgovine s Umbraco interfejsom i AllForWeb rješenjem, je prilagodljiva i omogućava razne mogućnosti proširenja i funkcionalnosti za poslovanje putem interneta B2B ili B2C. Integracija s ERP sistemom - Business Central/Navision, pruža vam uvid u zalihe, košarice, kupce ili promjene cijena proizvoda u stvarnom vremenu.

Napredni portalima omogućite poslovnim partnerima da jednostavnije i učinkovitije komuniciraju s vama, te uređuju narudžbe i plaćanja, a vi možete na jednom mjestu vidjeti i pratiti ključne informacije o prodajnim aktivnostima. Mogućnost integracije s ERP sistemom ili drugim spoljnim sistemima omogućuje vam implementaciju odabrane poslovne logike.

Zbog prilagodljivosti, AllForWeb je idealan alat za razvoj prilagođenih rješenja korisnika. Alat omogućuje integraciju s mnogim drugim alatima i aplikacijama, te nudi mogućnost izgradnje vlastitih okruženja poput intraneta, ekstraneta i drugih rješenja. Mogućnosti prilagođavanja i nadogradnje su vrlo široke.

Certificirani smo partner Umbraco

Zato što uvijek težimo najboljim i dugoročnim rješenjima, ponosni smo certificirani partner Umbraco web rješenja. To nam omogućuje da uvijek budemo u koraku s trendovima i novostima u web tehnologijama i rješenjima, koja stavljaju korisničko iskustvo na prvo mjesto. Naš tim broji više od 15 stručnjaka.

Želite saznati više?

Prijavite se za besplatnu prezentaciju.
Naročite se

Rješenja

Srodni proizvodi