IoT– Rješenja interneta stvari

Uspostavite moderna i povezana radna okruženja

U oblasti IoT, u kompaniji Business Solutions, razvijamo praktična i efikasna rješenja namjenjena poslovnoj i industrijskoj upotrebi, pre svega u pogledu automatizacije procesa i kontrola pristupa. Povezivanjem uređaja i omogućavanjem njihove međusobne komunikacije i razmjene podatakaj pomažemo preduzećima da uspostave moderna i napredna radna okruženja u kojima su poslovni i operativni procesi automatizovani, nadzirani i povezani u jedinstvenu poslovnu logiku.

Prednosti

Prednosti upotrebe IoT rješenja

Sa naprednim IoT rješenjima, pomažemo uspostavljanje savremenih i naprednih radnih okruženja, gdje su poslovni i operativni procesi automatizovani, nadgledani i povezani u jedinstvenu poslovnu logiku.

Pomoću platforme poput allforsmartfactory možete na jednom mjestu pratiti podatke o količini proizvedenih proizvoda, utrošenom vremenu, greškama, otpacima i tako optimizirati proizvodne procese, povećati učinkovitost i smanjiti mogućnosti grešaka.

Rješenjem poput allfortime access control, možete zaštititi prostorije od neovlaštenog pristupa i istovremeno omogućiti praćenje korišćenja zaštićenih prostora.

Prednost IoT rješenja je, da su povezana s ERP sistemom Business Central i integrisana u cjelokupni poslovni i proizvodni proces preduzeća.

Preduzeća očekuju, da će IoT i druge digitalne tehnologije poboljšati učinkovitost za 12 posto.

Želite saznati više o IoT rješenjima?

Prijavite se na besplatno savjetovanje.
Prijavite se

Produkti

Optimizirajte svoje procese