Microsoft SharePoint

Osnažite timski rad i saradnju

Razmjenjujte informacije, podatke i izvještaje brže pomoću programa SharePoint. Moderni intranet, koji omogućava kreiranje mesta za saradnju među zaposlenima i mnogo više. Organizujte sve svoje projekte i zadatke u nekoliko minuta i stvorite preglednu strukturu datoteka.

Prednosti

Organizirajte, izgradite, povežite

Čuvajte podatke u zajedničkom cloud sistemu, koji omogućava real-time saradnju i dijeljenje dokumenata, vijesti i informacija. Saradnja je jednostavna i sigurna, unutar i van vaše organizacije na svim uređajima, uključujući mobilne.

Podstaknite organizacijsku efikasnost dijeljenjem zajedničkih resursa i aplikacija na internim web stranicama i portalima. Kreirajte atraktivna web mjesta, koje će prenijeti vaše priče ili vijesti unutar firme.

U modernom svijetu nije potrebno da su svi zaposleni na istoj lokaciji, da bi saradnja unutar kompanije bila produktivna. SharePoint omogućava povezivanje kalendara, organizaciju dokumenata, kreiranje zadataka i slanje obavještenja putem e-pošte u realnom vremenu.

SharePoint je izuzetan alat za pretragu sadržaja unutar dokumentnog sistema. S detaljnijim uvidima dobijate podatke, koji vam omogućavaju brže i lakše donošenje odluka ili sticanje novog znanja. Dodatno, možete pojačati komunikaciju i veze s Yammer alatom.

Želite saznati više?

Prijavite se za besplatnu prezentaciju.
Prijavite se

Microsoft SharePoint u kompaniji

Rješenja

Srodni proizvodi