Power Registration & Planning

Naprednije vođenje i planiranje radnog vremena zaposlenih

Pratite evidenciju radnog vremena zaposlenih na inovativan i jednostavan način. Koristite podatke za analizu i donošenje boljih projektnih odluka, te omogućite zaposlenima jasan pregled njihovih radnih sati, godišnjih odmora, odlazaka i još mnogo toga.

Prednosti

Jasan i inovativan pregled vremena

S terminalom zabilježite dolazak i odlazak s radnog mjesta, te evidentirajte odlaske na pauzu, službena putovanja i privatne odlaske. Zaposleni se registruju putem NFC čitača s NFC čipom. Registracija se prikazuje na dnevnom i mjesečnom nivou.

Zahvaljujući jednostavnom i intuitivno oblikovanom interfejsu, možete brzo i učinkovito mjeriti učinkovitost pojedinca ili grupe zaposlenih. Planirajte i pratite zauzetost i utrošene sate na projektu ili imajte kontrolu nad smjenama u proizvodnji i administraciji.

Bilježite i planirajte odsutnost zaposlenih i njihovu zamjenu. Potvrđujte i pratite sve vrste odsustva, uključujući sistem obavještavanja o potvrdi ili odbijanju zahtjeva.

Oblikujte izvještaje koji sadrže podatke o redovnom radu, prekovremenim satima, godišnjem odmoru, radu za vrijeme praznika, pauzama i službenim putovanjima, te omogućite izračun plata putem automatizovanih unosa u svoj ERP sistem. S aplikacijom možete pripremiti ispravne izračune čak i za zaposlene s prilagođenim ili skraćenim radnim vrijemenom.

Registracija radnog vremena
Planiranje zaposlenih
Vođenje odsustva
Priprema podataka za plate

Ključne prednosti

Registracija pohađanja sa namjenskim terminalom i NFC tehnologijom.

Planiranje rada i pregled popunjenosti zaposlenih i utrošenih sati

Evidentiranje i planiranje odsustva, sistem odobravanja odsustva

Priprema platnih podataka

Povezivanje sa ERP sistemom

Intuitivno korisničko sučelje

Podaci u realnom vremenu

Želite saznati više?

Prijavite se za besplatnu prezentaciju.
Naročite se

Rješenja

Srodni proizvodi