Microsoft Dynamics 365 Field Service

Riješite probleme odmah i uvijek

Pobrinite se da su vaši kupci i korisnici usluga uvijek na prvom mjestu. Aplikacija osigurava da rješavate probleme i pružate usluge bilo gdje i bilo kada. Automatizacija radnog procesa i napredni algoritmi za raspoređivanje rada, omogućuju terenskim radnicima bolje uslove i veći uspjeh u rješavanju problema kupaca.

Prednosti

Uštedite troškove i povećajte zadovoljstvo

Sprečite problem prije nego što postane ozbiljniji, s tehnologijom IoT. Imajte pogled od 360 stepeni nad korisničkim sredstvima, lokacijom i dogovorima.

S tehnologijom AI, koja vam automatski predlaže optimalnu raspodjelu radnog vremena tehničara u odnosu na vrstu i složenost problema, rješavajte probleme brže i učinkovitije.

S alatom Dynamics 365 Remote Assist, možete komunicirati s ekspertom na terenu preko video poziva ili virtualne stvarnosti, te tako rješavati problem korak po korak bez nepotrebnih komplikacija.

Poboljšajte iskustvo svojih kupaca preko alata, koji omogućuju tehničarima bolju produktivnost i informacije na dohvat ruke, uvijek i svuda. Sa inteligentnijom upotrebom analitičkih podataka, dobijenih s tehnologijom AI, poboljšajte iskustvo kupca.

Želite saznati više?

Prijavite se za besplatnu prezentaciju.
Prijavite se

Rješenja

Srodni proizvodi