Web stranice - onepager

Moderne i pouzdane web stranice

Web stranica koja nema podstranica. Sve informacije su na naslovnoj stranici. Njihova ključna prednost je pružanje svih informacija na brz i jednostavan način, te su jednostavnije za produkciju i uređivanje. Pogodne su i za manje kompanijee i startup-e, kao i za sve koji žele istaknuti samostalan projekt ili proizvod.

Prednosti

Personalizirajte svoju web stranicu

Izradit ćemo vam naprednu i pouzdanu web stranicu, optimiziranu za sve mobilne uređaje, koja će kako sadržajem, tako i dizajnom odražavati vašu sliku i djelatnost, a biće korisna i za korisnike i za vas, koji ćete uređivati stranicu.

Web stranice su izrađene na Umbraco, modernom open-source CMS sistemu, koji ima visoke sigurnosne standarde i nudi brojne mogućnosti prilagođavanja i proširenja, uključujući integraciju s ERP sistemom, koja omogućava ažuriranje cijena, zaliha, proizvoda ili sadržaja u stvarnom vremenu.

Neka vaši proizvodi ili usluge dobiju značaj na internetu. Prezentacijska web stranica je prvi korak u svijet digitalnog oglašavanja i promocije vašeg branda. Oblikujte web stranicu prema svojim željama i potrebama, bez nepotrebnih funkcionalnosti.

S osnovnom web analitikom, uvijek ćete imati informacije o posjetama, otvorenim sesijama, izlascima i klikovima na svojoj web stranici. S promišljenim odlukama, optimizirajte svoju web stranicu za posjetioce koji češće dolaze na web stranicu.

Želite saznati više?

Prijavite se za besplatnu prezentaciju.
Prijavite se

Rješenja

Srodni proizvodi