HRM –Personalno odjeljenje

Ustanovite moderno radno okruženje

Zaposleni su najveće bogatstvo svake kompanije. Svaka kompanija, koja želi uspjeti gradi svoj uspjeh na zaposlenima. 21. vijek potpuno mijenja tradicionalne načine upravljanja zaposlenima i zahtijeva moderne pristupe i rješenja, kojima možemo stvarati savremena radna mjesta, koja odgovaraju kako promjenjivom okruženju tako i zahtjevima novih kadrova.

Prednosti

Koje su prednosti digitalnih rješenja?

Automatizacija i pametna primjena softvera, omogućavaju brzo donošenje odluka i prilagođavanje promjenjivim poslovnim procesima i zakonskim zahtjevima. Ubrzajte rutinske i administrativne postupke, te lakše i učinkovitije upravljajte zaposlenima.

Pomoću ugrađene analitike, steknite uvid u ključne kadrovske informacije i donosite bolje i razboritije odluke o najvećoj vrijednosti - vašim zaposlenima.

Dobijte sistem koji je potpuno integrisan s vašim poslovnim informacijskim sistemom, ima kratko vrijeme odziva, brzo reaguje na zakonodavne promjene i jednostavan je za korišćenje.

Pratite potrošnju radnog vremena u kancelariji, proizvodnji i na terenu, poboljšajte planiranje rada i pojednostavite sistem obračuna plata.

51% kompanija je u posljednje tri godine ažuriralo svoj sistem upravljanja ljudskim resursima pomoću digitalne tehnologije.

Želite saznati više o rješenjima u području upravljanja ljudskim resursima?

Prijavite se za besplatnu prezentaciju.
Prijavite se

Produkti

Digitalizirajte svoje HR poslovanje