Digitalni marketing

Napredna marketinška rješenja po mjeri

Na temelju specifičnosti industrije u kojoj djelujete i poznavanja ciljne skupine, razvijaćemo učinkovite i ciljano usmjerene digitalne marketinške aktivnosti, koje će dovesti željenu ciljnu grupu - potencijalne kupce - na vašu web stranicu. Kroz dobar i uvjerljiv sadržaj, te redovnu online komunikaciju putem e-pošte, društvenih mreža i chatbotova (ChatBot), pomoći ćemo vam da ojačate kontakte i pretvorite potencijalne kupce u vjerne kupce.

Prednosti

Optimizirajte svoj marketing

Za oglašavanje na internetu uglavnom se koristi "pay-per-click" oglašavanje ili PPC. To su uglavnom oglasi, koji se pozicioniraju na vrhu rezultata pretraživača (SERP). Svaki klik na takav oglas naplaćuje se po kliku i izuzetno su učinkoviti kada želite ciljati korisnike weba s određenim interesima ili ponašanjem. Važno je razlikovati plaćene posjete od organskih koji nisu plaćeni.

SEO (Search engine optimization) je skraćenica koju koristimo za optimizaciju web stranica ili web trgovina. SEO je proces optimizacije teksta i tehničkih postavki na vašoj web stranici, kao što su ključne riječi, relevantni proizvodi/usluge ili niz određenih ključnih riječi. SEO privlači posjetioce na vašu web stranicu na temelju relevantnosti njihovih pretraga i tako podiže rang vaše web stranice u organskim rezultatima pretraživanja.

Društvene mreže poput Facebooka, Instagrama i Linkedina su alati za dosezanje ciljne publike. Biti prisutan na društvenim mrežama nije dovoljno, već je potrebno njegovati stvoren profil s relevantnim sadržajem. Kroz pravi sadržaj i oglašavanje, privlačit ćemo nove pratioce, lajkove i dijeljenje sadržaja, koji su važni za rast i popularnost profila.

Platforme poput Dynamics 365 Marketing, objedinjuju sve podatke na jednom mjestu i olakšavaju vaše aktivnosti u pogledu prikupljanja podataka i marketinških analiza. Automatizacijom procesa u vašem poslovanju, postizat ćete bolje rezultate i efikasnost. Možete automatizovati slanje e-pošte, objave, poprodajne aktivnosti poput remarketinga itd.

Želite saznati više?

Prijavite se za besplatnu prezentaciju.
Naročite se

Rješenja

Srodni proizvodi