AllForUtility

Potpuno rješenje za distributere i dobavljače energenata

Cjelokupno rješenje je potpuno integrirano s poslovno-informatičkim sistemom Microsoft Dynamics 365 Business Central i Dynamics NAV. Objedinjuje ideje i koncepte koji se pojavljuju u brojnim projektima u oblasti distribucije energije, vode, upravljanja otpadom, upravljanja zgradama, naplate parkinga, najma i drugih rješenja. Rješenje nudi potpunu integraciju svih poslovnih funkcija i poslovnih potreba u jedinstven sistem, koji se prilagođava vašem poslovanju i industriji.

Prednosti

Zašto odabrati AllForUtility?

S AllForUtility Billing Management rješenjem, na primjer, podatke o potrošnji energije možete pregledati na jasan i brz način. Sistem će automatski prikupljati i objedinjavati podatke pretplatnika, a zatim generirati račune na osnovu ugovora ili parametara. Imate i mogućnost automatskog kreiranja lista za očitavanje i automatskog generiranja velikog broja računa, te tako optimizirati procese u vašem poduzeću.

Kompletna evidencija i statistika uklanjanja otpada, planiranje vozila, radnika, područja, potpuno upravljanje balansom otpada u sistemu, te podrška skladištenju i zbirnim mjestima. Sve to i još više možete uređivati u jednom sistemu koji je uvijek usklađen s zakonodavstvom.

Besprijekorna komunikacija među odijeljenjima, dodjeljivanje zadataka, brojne finansijske i druge analize su dostupne u modulu za izgradnju mreža za distribuciju energije. Pored navedenih prednosti, u sklopu rješenja možete izvršavati nadzor i pregled nad zadacima i statusima izvršenja, kao i imati uvid u cijelu istoriju.

Web portal i mobilna aplikacija AllForUtility na inteligentan i funkcionalan način uključuju više korisnih aplikacija, a istovremeno postižu visok nivo zadovoljstva prilikom korištenja različitih funkcija. U platformu se može integrisati više korisnih aplikacija, a istovremeno svi podaci su objedinjeni u jedinstveno i elegantno rješenje.

Pogledajte video

Rešitve po meri vašega poslovanja

Želite saznati više?

Prijavite se za besplatnu prezentaciju.
Naročite se

Rješenja

Srodni proizvodi